7 KM

Nou recorregut

9:00 h

Pujada

7:30h

Caminada

+542

Desnivell positiu
Informació de la cursa

29a Pujada i 22a Caminada a l'ermita de Sant Joan

El Club Atlètic Montblanc organitza la 29a Pujada i la 22a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, el divendres 24 de juny de 2022.

Quan
Divendres, 24 de juny de 2022
Caminada - 7:30
Cursa - 9:00
ON
Sortida des de la Plaça Major de Montblanc
Pujada amb 542 metres de desnivell positiu

El nou recorregut

Feu clic a la imatge per accedir al circuit de Wikiloc.

Se surt des de la Plaça Major de Montblanc, per dirigir-se al camí del reboll passant pels carrers de la vila. Un cop allà puja el sender de la Mare de Déu per arribar a la pista de Sant Joan. Es gira a l’esquerra i se segueix la pista fins a arribar al sender que porta al Mas de la Pasquala. Des d’allà, es puja per sender fins a la bassa dels bombers, el punt més alt de la cursa. A partir d’allà, comença el descens per arribar a la meta de l’ermita de Sant Joan.

Recorregut de la pujada a l’ermita de Sant Joan.

Fotos del recorregut

Cartell i Díptic de la cursa

Díptic de la pujada i la caminada

Galeria de fotos 2022

Reglament de la cursa

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 29a Pujada i la 22a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, el divendres 24 de juny de 2022.

2. La distància és d’aproximadament 7 Km, amb un nou recorregut per l’edició del 2022.

3. La sortida té lloc a la plaça Major de Montblanc (350m) i l’arribada a l’ermita de Sant Joan (680m).

4. Hora de sortida:

  • Caminada: 2/4 de 8 del matí
  • Pujada: 9 del matí

5. Avituallament en la pujada i a l’arribada avituallament i esmorzar per a tots els participants.

6. Només es faran classificacions i trofeus per a la Pujada a Sant Joan.

7. Trofeus: Tindran trofeus els 3 primers classificats masculins i les 3 primeres classificades femenines. Al primer i primera de cada categoria i al primer corredor i corredora del CAM. Els trofeus no seran acumulatius.

Les categories de la Pujada es regiran per l’any de naixement i queden establertes, com a categoria masculina i femenina, de la següent manera:

  • Categoria Sènior: de 18 a 39 anys
  • Categoria veterà: de 40 a 54anys
  • Categoria Súper veterà: a partir de 55 anys

A l’arribada tots els participants rebran la samarreta commemorativa de la pujada, el record i esmorzar. També disposaran de servei de guarda-roba i de dutxes a la pisicina municipal.

8. Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat.

9. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la prova. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

10. Inscripcions: Les inscripcions es poden fer del 1 al 22 de juny o fins que s’arribi al límit de participants, que és de 50 per la pujada i 50 per la camianda.. No es faran inscripcions el dia de la pujada i caminada.

11. Pel que fa a la talla de la samarreta s’intenterà donar la demanada en la inscripció. En cas que no sigui possible es donarà la talla més propera a al demanada. 

INSCRIPCIONS 29a PUJADA:

Les inscripcions de la PUJADA es faran per internet a l’apartat d’inscripcions, abans del 22 de juny o en l’arribar als 50 participants. El preu de la inscripció és de 9 euros.

NO ES FARAN INSCRIPCIONS DE LA PUJADA EL DIA DE LA PROVA

INSCRIPCIONS 22a CAMINADA:

Les inscripcions de la CAMINADA es faran per internet a l’apartat d’inscripcions abans del 22 de juny o en arribar als 50 caminadors/caminadores. El preu de la inscripció és de 9 euros.

NO ES FARAN INSCRIPCIONS DE LA CAMINADA EL DIA DE LA PROVA.

11. El fet d’inscriure’s i participar en la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista

segueix-nos a @atleticmontblanc
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.