3,4 KM

Cursa popular

500 m

Cursa Infantil

200

Participants Popular

100

Participants Infantil
Informació de la cursa

15a Sant Silvestre montblanquina

El Club Atlètic Montblanc organitza la 15a Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el dissabte 31 de desembre de 2022. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la Plaça de Sant Francesc de Montblanc.

Els beneficis de la cursa es dedicaran a la marató de TV3, que aquest any està dedicada les malalties cardiovasculars.

Quan
Dissabte, 31 de desembre de 2022
5:00 pm
ON
Plaça de Sant Francesc de Montblanc

Galeria de fotos 2021

Reglament de la cursa

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 15a Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el dissabte 31 de desembre de 2021. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la Plaça de Sant Francesc de Montblanc.

2. La distància de la Sant Silvestre Montblanquina és de 3,4 quilòmetres pels carrers de Montblanc, amb un circuit de 1,7 quilòmetres, on es realitzaran dues voltes. A la vegada tindrà lloc la Sant Silvestre infantil, amb un recorregut de 500 metres. Cada participant només tindrà dret a participar en una sola prova. 

3. Les curses estan obertes a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d’edat. 

4. El preu de la inscripció és de 7 euros per corredor. Els beneficis es dedicaran a la marató de TV3,que aquest any està dedicada les malalties cardiovasculars.

5. Les inscripcions tant de la  Sant Silvestre Infantil (500m)  com de la Sant Silvestre Popular (3,4 km)  es faran per internet.  La inscripció es tancarà el 29 de desembre o quan s’assoleixin els 200 inscrits en total a la Sant Silvestre Popular i els 100 en la Infantil. Un cop feta la inscripció, l’organització no retornarà l’import d’aquesta

6. La recollida de dorsals es farà el divendres 30 de desembre de les 18:00 h a les 20:00 h i el dissabte 31 de desembre de les 15:30 h a les 16:30 h a l’església de Sant Francesc.

7. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la cursa absoluta masculina i femenina. Tots els corredors rebran la bossa record de la Sant Silvestre Montblanquina i, al finalitzar la prova, hi haurà berenar a base de xocolata  i coca per  a tots els participants.

8. No es faran classificacions ni de la Sant Silvestre infantil ni de la Sant Silvestre Popular. 

9. Entre tots els participants es farà un sorteig de diferents regals dels patrocinadors.

10. No es permet córrer amb gos

11. El fet de fer la inscripció a la Sant Silvestre Montblanquina autoritza expressament a l’organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants, perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de la cursa o qualsevol altre mitjà de difusió, incloses les xarxes socials.

12. Cada corredor participa en la cursa sota la seva responsabilitat, i cada participant assumeix personalment els possibles riscos que la seva participació implica sobre ell mateix o sobre terceres persones. L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits o sobre terceres persones, abans, durant o després d’aquesta. 

13. El fet d’inscriure’s i participar en la cursa implica la total acceptació d’aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l’organització

segueix-nos a @atleticmontblanc
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.