4,6 KM

Distància

Com?

Es pot fer corrent o caminant

350

Participants

51

Desnivell positiu
Informació de la cursa

8a Cursa de la dona de Montblanc

Amb el lema "mou-te contra la pobresa" El diumenge 19 de novembre de 2023
tindrà lloc a Montblanc la 8ena Cursa de la Dona, prova que es disputarà pels carrers i camins de Montblanc.
La prova és organitzada pel Club Atlètic Montblanc amb la col·laboració d'Adomont. La prova es pot fer en modalitat corrent o caminant.
Els beneficis de la cursa es destinaran a la lluita contra la pobresa. En concret tots els beneficis es destinaran a Càritas Montblanc que té com a objectiu l’ajuda a totes les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i exclusió social i la lluita contra la pobresa.

Com INSCRIURE'S?

Inscripcions

Les inscripcions estaran obertes a partir del dia 25 d’octubre fins el 15 de novembre o fins que s’arribin a les 350 inscripcions. No s’admetrà cap més inscripció, ni es farà ampliació de les inscripcions, passat el 15 de novembre i/o les 350 inscripcions.

                                                             
Cursa de 4,6 KM

El recorregut

El recorregut de la cursa té una distància de 4,6 km amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc. Sortint des de la plaça Sant Francesc i passant per la Muralla Sant Jordi, s’agafa la Pujada a la Serra i es passa per davant del Santuari de la Serra. Un cop passat el Santuari de la Serra,s’agafa el camí de l’Almalguer , on passant per  davant el Mas de Carlons ,i ja en pujada, es va direcció a la Tossa, fins a arribar al punt més alt de la cursa. Un cop s’agafa el camí de Montblanc a l’Espluga, ja es gira direcció a Montblanc, on, ja tot de baixada, pel camí de Sant Joan i amb unes boniques vistes de Montblanc, s’arriba al carrer de la Pujada a la Serra. L’últim quilòmetre es fa passant davant la Muralla de Sant Jordi i arrivant a la plaça de Sant Francesc.

Quan
Diumenge, 19 de novembre de 2023
10:00 del matí
ON
Plaça de Sant Francesc de Montblanc

Fotos 2023

Reglament de la cursa

1.  LA PROVA

El diumenge 19 de novembre de 2023 tindrà lloc a Montblanc la vuitena cursa de la Dona, prova que es disputarà pels carrers i camins de Montblanc. La prova està organitzada pel Club Atlètic Montblanc amb la col·laboració d’Adomont.  La prova es pot fer en modalitat corrent o caminant.

2.  CAUSA SOLIDÀRIA DE LA CURSA

Els beneficis de la cursa es destinaran a favor de la lluita contra la pobresa.  En concret tots els beneficis es destinaran a Càritas Montblanc que té com a objectiu l’ajuda a totes les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i exclusió social i la lluita contra la pobresa

3.  HORARI

El diumenge 19 de novembre amb sortida a les 10 h del matí des de la plaça de Sant Francesc de Montblanc.  

 4.  PARTICIPACIÓ

Podran prendre part en la vuitena Cursa de la Dona de Montblanc tothom que ho desitgi sempre i quan estiguin correctament inscrits, tant en temps com en forma. Els menors d’edat presentaran una autorització materna/paterna facilitada per l’organització de la cursa. No es permet córrer amb gossos en cap de les modalitats de la cursa. No es permet participar sense haver fet la inscripció.

5.   DISTÀNCIA I RECORREGUT

La prova es disputarà sobre un recorregut de 5 km aproximadament, que combina carrers i camins de l’entorn de Montblanc. La sortida i arribada estaran localitzades a la plaça de Sant Francesc de Montblanc. El recorregut està disponible a la web de la cursa de la dona de Montblanc 2023, dins de www.atleticmontblanc.cat 

S’estableixen premis per a les cinc primeres classificades de la general i la primera dona del Club Atlètic Montblanc. No es faran classificacions.

6. INSCRIPCIONS

Les inscripcions estaran obertes a partir del dia 25 d’octubre fins el 15 de novembre o fins que s’arribin a les 350 inscripcions. No s’admetrà cap més inscripció, ni es farà ampliació de les inscripcions, passat el 15 de novembre i/o les 350 inscripcions. El preu de la inscripció és de 14 euros.

Les inscripcions només es podran fer per internet a través de la web www.atleticmontblanc.cat

 7. RETIRADA DEL DORSAL, BOSSA DEL CORREDOR

 Els dorsals i la bossa de la cursa es lliuraran: Dissabte 18 de novembre de les 17 h a les 19 h i diumenge 20 de novembre de les 8.30 h a les 9.30 h a l’església de Sant Francesc de Montblanc. És imprescindible presentar el resguard d’inscripció per a retirar el dorsal i la bossa de la cursa. La samarreta de regal serà preferentment de la mida indicada en el moment de la inscripció, no hi haurà dret a canvis.

8. RESPONSABILITAT

 L’organització no es fa responsable dels danys que poguessin causar les participants a la prova per imprudències o negligències, tant a elles mateixes (per accidents o lesions) com a terceres persones. D’aquesta manera, el/la participant declara estar en condicions físiques i psíquiques òptimes per a la realització de la cursa i ho fa sota la seva responsabilitat, eximint a l’organització de la mateixa. Els menors d’edat que participin, ho faran sota la responsabilitat d’un adult acompanyant.

Inscriure’s en aquesta prova suposa l’acceptació del reglament. 

 

segueix-nos a @atleticmontblanc
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.