4,6 KM

Distància

Com?

Es pot fer corrent o caminant

400

Participants

54

Desnivell positiu
Informació de la cursa

7a Cursa de la dona de Montblanc

Amb el lema " mou-te per vèncer el càncer" El diumenge 20 de novembre de 2022 tindrà lloc a Montblanc la 7ena Cursa de la Dona, prova que es disputarà pels carrers i camins de Montblanc.
La prova està organitzada pel Club Atlètic Montblanc amb la col·laboració d'Adomont. La prova es pot fer en modalitat corrent o caminant.
Els beneficis de la cursa es destinaran a la lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre per activitats de millora i prevenció del càncer

Cursa de 5 KM

El recorregut

Feu clic a la imatge per accedir al circuit de Wikiloc.

Itinerari de la cursa: Plaça de Sant Francesc de Montblanc – Muralla Sant Jordi- Pujada de la Serra – Passeig Josep Congangle –  Camí de l’Amalguer fins encreuament camí Montblanc – Espluga- Cami Sant Joan  fins encreuament Pujada de la Serra – Muralla Sant Jordi – Plaça de Sant Francesc

Recorregut de la cursa de 4,6 Km

Quan
Diumenge, 20 de novembre de 2022
10:00 del matí
ON
Plaça de Sant Francesc de Montblanc

Fotos i Notícies

Reglament de la cursa

1.  LA PROVA

El diumenge 20 de novembre de 2022 tindrà lloc a Montblanc la setena Cursa de la Dona, prova que es disputarà pels carrers i camins de Montblanc. La prova està organitzada pel Club Atlètic Montblanc amb la col·laboració d’Adomont.  La prova es pot fer en modalitat corrent o caminant.

2.  CAUSA SOLIDÀRIA DE LA CURSA

Els beneficis de la cursa es destinaran a favor de la lluita contra el càncer. En concret tots els beneficis es destinaran a la lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre que té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. El mateix dia de la cursa es farà el Dorsal Zero on es pot fer l’aportació solidària.

3.  HORARI

El diumenge 20 de novembre amb sortida a les 10 h del matí des de la plaça de Sant Francesc de Montblanc.  

 4.  PARTICIPACIÓ

Podran prendre part en la setena Cursa de la Dona de Montblanc tothom que ho desitgi sempre i quan estiguin correctament inscrits, tant en temps com en forma. Els menors d’edat presentaran una autorització materna/paterna facilitada per l’organització de la cursa. No es permet córrer amb gossos en cap de les modalitats de la cursa. No es permet participar sense haver fet la inscripció.

5.   DISTÀNCIA I RECORREGUT

La prova es disputarà sobre un recorregut de 5 km aproximadament, que combina carrers i camins de l’entorn de Montblanc. La sortida i arribada estaran localitzades a la plaça de Sant Francesc de Montblanc. El recorregut està disponible a: www.atleticmontblanc.cat.

S’estableixen premis per a les cinc primeres classificades de la general i la primera dona del Club Atlètic Montblanc. No es faran classificacions.

6. INSCRIPCIONS

Les inscripcions estaran obertes a partir del dia 25 d’octubre fins el 15 de novembre o fins que s’arribin a les 400 inscripcions. No s’admetrà cap més inscripció, ni es farà ampliació de les inscripcions, passat el 15 de novembre i/o les 400 inscripcions. El preu de la inscripció és de 12 euros.

Les inscripcions només es podran fer per internet a través de la web www.atleticmontblanc.cat

 7. RETIRADA DEL DORSAL, BOSSA DEL CORREDOR

 Els dorsals i la bossa de la cursa es lliuraran: Dissabte 19 de novembre de les 18 h a les 20 h i diumenge 20 de novembre de les 8.30 h a les 9.30 h a l’església de Sant Francesc de Montblanc. És imprescindible presentar el resguard d’inscripció per a retirar el dorsal i la bossa de la cursa. La samarreta de regal serà preferentment de la mida indicada en el moment de la inscripció, no hi haurà dret a canvis.

8. RESPONSABILITAT

 L’organització no es fa responsable dels danys que poguessin causar les participants a la prova per imprudències o negligències, tant a elles mateixes (per accidents o lesions) com a terceres persones. D’aquesta manera, el/la participant declara estar en condicions físiques i psíquiques òptimes per a la realització de la cursa i ho fa sota la seva responsabilitat, eximint a l’organització de la mateixa. Els menors d’edat que participin, ho faran sota la responsabilitat d’un adult acompanyant.

Inscriure’s en aquesta prova suposa l’acceptació del reglament. El reglament complert estan disponibles a la web www.atleticmontblanc.cat

 

diptic dona 22
segueix-nos a @atleticmontblanc
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.