10KM

Cursa de fons

3KM

Cursa Popular

150

Participants

81

Desnivell positiu
Informació de la cursa

45a Cursa Popular i 28a Cursa de Fons

El Club Atlètic Montblanc organitza la 45A CURSA POPULAR i la 28a CURSA DE FONS a l'ermita de Sant Josep, el dimecres 1 de maig de 2024 a les 10 del matí.

Inscripcions

CURSA POPULAR
 • Les inscripcions es faran el mateix dia de la cursa a Sant Josep
 • De 2/4 de 8 a les 10 del matí a l’ermita de Sant Josep
 • Les inscripcions es destinarà al projecte social de “Basses amigues”
CURSA DE FONS
 • Es destinarà 1€ de cada inscripció al projecte social de ” Basses amigues”
 • Cursa limitada a 150 corredors
 RESULTATS 28a  CURSA DE FONS
 
cursa de fons de 10 KM

El recorregut

Feu clic a la imatge per accedir al circuit de Wikiloc.

Es surt des de la mateixa Ermita de Sant Josep per un camí asfaltat, per dirigir-se a l’antiga carretera de Vilaverd. Un cop allà es torna cap al centre de la vila i es corre pel costat de la muralla fins a girar en direcció al Santuari de la Serra. Des d’allà s’agafa el camí de la Perellada, que ens porta a una ruta circular fins a tornar al poble pel camí de Sant Joan. De nou al poble ja s’agafa el el camí de l’ermita de Sant Josep fins l’arribada a l’ermita. 

Recorregut de la cursa de 10Km

Quan
Dimecres, 1 de maig de 2024
10:00 am
ON
Ermita de Sant Josep de Montblanc

Galeria de fotos 2024

Reglament de la cursa

1- El Club Atlètic Montblanc organitza la 45A CURSA POPULAR i la 28a CURSA DE FONS a l’ermita de Sant Josep, el dimecres 1 de maig de 2024 a les 10 del matí. Les curses són obertes a tothom que respecti i accepti el present reglament.

2. La distància serà aproximadament de 3 Qm per la cursa popular i de 10 Qm per la cursa de fons

3. SORTIDA I ARRIBADA: A L’ERMITA DE SANT JOSEP de Montblanc. L’accès a l’ermita quedarà tancat al trànsit a partir de 3/4 de 10.

4. La cursa popular començarà a les 10:05. La cursa popular és de caràcter popular i No competitiu. No es faran classificacions ni lliurament de trofeus. Tots els participants de la cursa popular tindran esmorzar i beguda a l’arribada. 

5. Avituallament al quilòmetre 5 en la cursa de fons. I esmorzar per tots els participants a l’arribada. 

6. Obsequis: S’obsequiarà a tots els atletes que finalitzin la cursa de fons amb una bossa del corredor amb diferents obsequis   i el record  de la cursa.

SORTEIG de regals dels col·laboradors al finalitzar les curses

La cursa de fons es cronometrarà amb xip al dorsal. L’edat mínima per participar a la cursa de fons és de 16 anys.

Les categories de la cursa de fons es regiran per l’any de naixement i queden establertes, com a categories masculina i femenina, per la cursa de fons de la següent manera:

  • M1-F1. de 16 a 30 anys
  • M2-F2. de 31 a 40 anys
  • M3-F3 de 41 a 50 anys
  • M4-F4  de 51 anys a 60 anys
  • M5-F5 a partir de 61 anys

10. Trofeus: Als 5 primers classificats de la general masculina i les 5 primeres classificades en la general femenina. Al primer classificat masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del Club Atlètic Montblanc. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria

11. Tots els participants disposaran de servei de guarda-roba i dutxes

12. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents i/o altres perjudicis que la participació en les curses pugui ocasionar als inscrits, abans, durant, o després de les mateixes.

13. El fet de participar implica l’acceptació d’aquest reglament. Tot allò que no estigui especificat restarà sota la decisió de l’organització.

14. Els participants donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals i autoritzen l’organització a publicar el llistat d’inscrits i de resultats.

15. Els participants o representats legals dels menors d’edat accepten cedir a l’organització i col·laboradors el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de les curses a qualsevol mitjà de comunicació. 

La clàssica de l'1 de maig

xarxes socials
segueix-nos a @atleticmontblanc

atleticmontblanc@gmail.com