10KM

Cursa de fons

3KM

Cursa Popular

200

Participants

81

Desnivell positiu
Informació de la cursa

43a Cursa Popular i 26a Cursa de Fons

El Club Atlètic Montblanc organitza la 43A CURSA POPULAR i la 26a CURSA DE FONS a l'ermita de Sant Josep, el diumenge 1 de maig de 2022 a les 10 del matí.

VISITA LA WEB DE LA CURSA.

cursa de fons de 10 KM

El recorregut

Feu clic a la imatge per accedir al circuit de Wikiloc.

Se surt des de la mateixa Ermita de Sant Josep per un camí asfaltat, per dirigir-se a l’antiga carretera de Vilaverd. Un cop allà es torna cap al centre de la vila i es corre pel costat de la muralla fins a girar en direcció a l’església de la Serra. D’allà en surt el camí cap al mas de Carlons que ens porta a una ruta circular fins a tornar al poble i enfilar el camí de l’ermita de Sant Josep per arribar a la meta.

Recorregut de la cursa de 10Km

Quan
Diumenge, 1 de maig de 2022
10:00 am
ON
Ermita de Sant Josep de Montblanc

Galeria de fotos

Reglament de la cursa

1- El Club Atlètic Montblanc organitza la 41A CURSA POPULAR i la 24a CURSA DE FONS a l’ermita de Sant Josep, el dimarts 1 de maig de 2018 a les 10 del matí. Les curses són obertes a tothom que respecti i accepti el present reglament.

2. La distància serà aproximadament de 3 Qm per la cursa popular i de 10 Qm per la cursa de fons

3. SORTIDA I ARRIBADA: A L’ERMITA DE SANT JOSEP de Montblanc. L’accès a l’ermita quedarà tancat al trànsit a partir de 3/4 de 10.

4. La cursa popular començarà a les 10:05. La cursa popular és de caràcter popular i No competitiu. No es faran classificacions ni lliurament de trofeus. Tots els participants de la cursa popular tindran esmorzar i beguda a l’arribada.

5. Avituallament al quilòmetre 5 en la cursa de fons. I esmorzar per tots els participants a l’arribada. 

6. Obsequis: S’obsequiarà a tots els atletes que finalitzin la cursa de fons amb una bossa del corredor amb diferents obsequis   i records de la cursa.

SORTEIG de diversos productes i sopars a diferents restaurants de la vila amb el número de pitrall.

La cursa de fons es cronometrarà amb xip. Els participants hauran de recollir el xip abans de sortir i tornar-lo a l’arribada.

Les categories e la cursa de fons es regiran per l´any de naixement i queden establertes, com a categories masculina i femenina, per la cursa de fons de la següent manera:

  • M1-F1. fins a 20 anys
  • M2-F2. de 21 a 30 anys
  • M3-F3. de 31 a 40 anys
  • M4-F4 de 41 a 50 anys
  • M5-F5 de 51 anys a 60 anys
  • M6-F6 a partir de 61 anys

10. Trofeus: Als 5 primers classificats de la general masculina i les 5 primeres classificades en la general femenina. Al primer classificat masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del Club Atlètic Montblanc. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria

11. Tots els participants disposaran de servei de guarda-roba idutxes

12. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa accidents i/o altres perjudicis que la participació en les curses pugui ocasionar als inscrits, abans, durant, o després de les mateixes.

13. El fet de participar implica l’acceptació d’aquest reglament. Tot allò que no estigui especificat restarà sota la decisió de l’organització.

14. Els participants donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals i autoritzen a l’organització a publicar el llistat d’inscrits i de resultats

15. Els participants o representats legals dels menors d’edat accepten cedir a l’organització i col·laboradors el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de les curses a qualsevol mitjà de comunicació. 

segueix-nos a @atleticmontblanc
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.